LolaCooleChimp.reismee.nl

Woest(f)ijn

Hey Apen!

Lola C

Cool
C had niet gedacht dat ze nog iets te melden zou hebben vanuit El Gouna, maar had toch nog een onverwacht meevallertje gisteren wat nog vermeldingswaard is. Want het mensvolkje besloot alsnog om eens wat anders te gaan doen dan golfen, zwemmen of snorkelen. Een dagje Egyptische woestijncultuur opsnuiven. En dan heb ik 't niet over een saai tochtje naar een of ander klooster of 'n paar oude Romeinse stenen, maar een dag vol coole actie. Niet te versmaden natuurlijk voor deze coole chimp!

Werden met 'n grote 4x4 opgehaald en naar de eerste stop in de woestijn gebracht, waar een batterij quads klaarstond. In 'n soort van Al Quaida vermomming (met Arabische hoofddoeken), stapte het mensvolkje op die grappige apparaten om eens lekker door de woestijn te scheuren. En dat was bepaald niet saai! De jonge mensmannen zaten achterop te joelen van plezier, vette actie dus!

Vervolgens met de 4x4 verder de woestijn in scheuren (ook niet saai), een heuvel opklimmen en aan de andere kant er hard van af rennen. Door naar 'n bedoeinendorp voor lunch en andere leuke activiteiten als op 'n dromedaris rijden en (vet cool) met sandbuggies knallen door de woestijn. Met 'n bbq, waterpijp en entertainment tot slot, erg leuk allemaal. De tocht door de woestijn in het pikkedonker was ook nog een belevenis op zich. Al met al een topdag voor 't mensvolkje en voor Lola C

Cool
C.

Dikke knuffel van Lola Coole Chimp!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!